vår!


jag vill ha vår nu!!, kan inte sluta å drömma mej tillbaka till grekland, santorini där jag va för nästan, jävlar typ 1,5 år sen! vill ha blommor, gröna ängar, kvittrande fåglar å sol nu!

 


sjuk igen!

såå härligt att man e så jävla känslig mot kyla! fan, klär på mej som fan men lyckas ändå bli sjuk. försyld och snurrig i hela huvet. så blir vell å vara hemma från jobbet imårrn!, skit säger jag bara!

sitter å kollar på *jag vet fortfarande vad du gjorde förra sommaren* (spelade in den igår), så ska vell fortsätta se på den medans jag sitter här å snorar! hahaha, stackars lilla mej!




today!

idag så ska jag å andrés hem till hans mamma på middag, hans syskon fyller fjorton idag! GRATTIS MARKUS OCH CAMILLA! ♥, så måste gå ner till centrum när jag stoppat i mej lite frukost å hitta några fina presenter!

Ikväll så ska jag nog bara sitta i soffan å göra inget! hahah, rädd att jag blir sjukare om jag flänger runt ute någonstans! ^^.

men nu blir de frukost!

vännen



Jag och min andra lilla chilenare emilisa ♥

 


Morsning

nu har man vaknat å pallat sej upp ur sängen!, vart sjuk igår, blää så jag har ont i huvet å e försyld. men de stoppade mej inte från å ha en bra dag igår!

åkte hem till min vän gabbe igår å avfärgade hennes hår, gick jätte bra, fick bort den mesta av färgen så hon vart lite orange, röd ,brun i håret. träffade hennes man för första gången oxå, hadde sådan tur, han e kock så han lagade en jätte god middag till oss!, en wok med nudlar som var supergod!

Efter de så drog jag mej mot bromsten hem till emilisa, vi satt å pratade en massa å tittade på skräckfilm! hadde jätte mysigt!

men kände mej ju sjuk, så jag drog mej hemmåt vid 10 tiden ungefär. så nu har jag sovit som en stock å börjar känna mej lite bättre, tack vare nässprej och huvudvärkstabletter! hahah

god morgon!

idag e man ledig! såå skönt, har precis småstädat lite å sitter nu å kollar runt på datan å kollar på smallville i bakgrunden!, ska snart slänga i mej lite frukost å sen städa lite mer!

vid 12 tiden ska jag dra mej mot hässelby hem till min kära vänn och arbetskolega Gabbe!, ska fixa hennes hår idag. ska avfärga hennes mörka hårfärg, hon vill bli blond igen helt enkelt! men hon kommer först se ut som en liten morot i huvet! hahahah!

Efter de ska jag dra mej mot bromsten till min andra lilla vän emilissa!, blir ett jävla farande idag, ^^. ska vell chilla hemma hos henne å snacka skit!

ikväll har jag ingen aning om vad som händer en så länge! men får se, antligen hamnar jag vell i framför tv'n hemma eller hos någon vän, eller så blir de vell ut å partaja!!

go kväll!

äntligen sitter man framför tv´n igen, efter en sjukt lång dag på jobet. jobbar ju somsagt ute en massa året runt. men idag va de så kalt, blåste ju som in i helvette å lite snöstorm på de. så de slutade med att de började rinna tårar i hela ansiktet. som tur e så hadde min chef lite kontorsjobb som behövdes fixas så jag fick göra de efter lunch. sköntskönt!.

Jag å pojken har precis stoppat i oss en massa pizza, mumsfillibabba! haha,!!.

idag fick jag en sådan stor längtan till våren att jag höll på å spricka!, vill bara ha den sköna vårvärmen, den härliga solen å massor med kvittrande fåglar!, länktar så mycket. jobbar ju ute ganska mycke, så de e de absolut bästa jobbet man kan ha när värmen kommer! hahha ^^

mys!


har precis kommit ur badet å har nu mysigt ner mej i soffan! såå skönt att ta ett långt varmt bad med massa tända ljus efter en lång dag på jobbet! ♥

nu ska jag titta klart på 2 1/2 män å läsa lite sen blir de nog hopp isäng!

kanske lite paradise oxå!

 

 

 

 

 




matdax!


nu ska jag laga mat! blir fiskpinnar och potatismos! jummy!






måndagen.


igår jobbade jag heela dagen men va taggad som fan inför kvällen, igårkväll åkte vi alla från jobbet till cybertown! va så jäävla kul, vi sprang runt där som dårar, å min chef va me, å hon e så skön, hon kröp runt på golvet å skrek en massa, hahahah.



efter allt skjutande drog vi vidare till biljardpalatset, där spelade vi lite biljard å drack. hade sjukt mysigt, va vell hemma vid 11 tiden, så man kom ju isäng i tid i allafall!



söndag 24 - januari

hej hopp. idag har jag myst med min pojke framför tv´n och gjort lite nytta här hemma oxå.!,
köpte en ny pump till mitt akvarium igår, har i flera veckor krigat med mitt akvarium, vattnet har varit grumligt, grått å så lixom. jag har bytt vatten typ 10 gr den senaste månaden, köpt ett nytt medel för vattnet (som ska rena å ta bort de grumliga) + att jag även har gjort ett vattenprov, men vattnet innehåller inga bakterier, alger eller nått. så de va skitkonstigt att de fortfarande va grumligt.
men nu har jag skrubbat rent, bytt vatten å satt i den nya pumpen , så nu får de fan funka!! haha


Lena händer!

här komer ett tips!.

smörj in dina händer med olivolja, sätt på dej ett par plasthanskar å låt de verka ett tag, tvätta sedan av den överflödig oljan.

man kan oxå blanda 2 msk olivolja med 1 msk socker, blanda ihop och andvänd som peeling!

och hocus pocus, lena händer !




lördag 23 - januari

så, vad ska man börja skriva.

igår va jag hemma hos silvia, sen drog jag vidare mot nivå men hamnade tillslut på soft, hade sjukt kul å dom har ju bästa musiken oxå. hamnade i bråk med en tjej när jag skulle gå, hon flög på mej för att hon trodde jag ville bråka men hon fattade inte att jag frågade hur hon mådde (hon va jätte upprörd). men gick ut å pratade med henne efter vakterna slängt ut henne. hon ångrade vad hon gjorde å bad om ursäkt!, så kvällen vart vell ändå ganska bra tillslut ^^ haha.

nu på dan var vi å handlade lite middag, blir potatisgratäng med nötkött å sallad, som vanligt ^^ efter de gick hem till andrés mamma å åt frukost/ lunch. myspys.

nu sitter jag invirad i en filt i soffan å tittar på tv å knappar vid datan, ikväll ska jag nog bara slöa i soffan med en stor skål poppcorn å någon bra film, härligt!

nu e de dax för fredags myyys!

så.. har precis duchat å plattat håret, fick en liten ideé i morse, mina toppar e sjukt slitna å jag måste klippa mej (men de får vänta tills maria har tid å lust å klippa mej ^^) men fick iallafall ideén att ha i lite olivolja i topparna, å lät de verka i typ 2 timmar å sen tvättade jag håret med shampoo + en hårinpackning efter de. så nu är håret jätte mjukt och lent å mina hårtoppar glänser! ^^.

vart hemma idah från jobbet. skulle igentligen jobbat för en som va sjuk, men kände mej helt slut efter dom långa dagarna denhär veckan, 12 timmar lixom, man orkar inte!..
hela morgonen har jag gått å pratat med min kära vänn maria om vad som har hänt hela veckan, var en telefontid på typ 3 timmar ^^, när vi väl startat så swichar tiden förbi! hahah.

ikväll bär de av hem till silvia! som fyller år idag, GRATTIS GUMMAN! ska äta middag där, sen så bär de av mot nivå!. lovleey!


hemma!

äntligen hemma från en ganska lång dag på jobbet, känner mej helt slut. även fast de inte vart en så lång dag idag så har dom långa dagarna innan satt spår på kroppen, helt slut alltså! ^^. ska jobba i morgon, för en annan har blivit sjuk (skulle igentligen vara ledig) men vet ärligt talat inte om jag kommer orka, kroppen säger nej!. men får se hur de blir..


beauty and hygiene


E de bara jag eller finns de flera som älskar gamla reklamannonser å bilder?

Jag kan inte sluta å titta runt på alla häftiga å söta bilder!


Vad tycks om denna bild från tidigt 1800 - tal? en reklamannons om shampoo!




http://www.vintageadbrowser.com/


god morgon sötnos!


God morgon, känns så skönt å ha lite sovmorgon idag, börjar ju inte fören vid 1 igentligen, men tänkte att de va lika bra att komma upp i tid, så man inte sover bort hela dagen!. har jag rätt eller har jag rätt!

ska snart fixa ihop någon frukost, sen ska jag sega i soffan lite till innan de blir dax att fixa sig inför dagen!




Nr 2 - Februari






onsdagen!


sitter vi datan, helt död. har jobbat som skjutsan idag me, å känner att kroppen börjar säga ifrån nu. imårrn har jag tur å får börja vid 1, såå skönt. så de blir 13-21 i mårrn! niceilinice!

snart ska jag hoppa in i duchen å tvätta bort all dagens stress å sen blir de lite tv-tittande!.

köpte SOLOmag idah! med en massa av vårmode!, yeey!, blir alltså lite läsande innan läggdags!




tisdag - 19 januari

kom precis hem från jobbet, ska hoppa isäng snart. är jätte trött, jobbade från 09:00 - 21:00, 12 timmar!!. så nu e jag slut i kroppen å i hela huvet ^^ hahah. nä, jag har ingen fantasi idah, har ingen aning om vad jag ska skriva, så de blir ett kort inlägg!

God natt! ♥

Måndag - 18 Januari

har precis slitigt mej från duchen, man kan ärling talat stå där inne förevigt! hahah. menmen. har precis fixat mej en liten smoothie med vaniljyoghurt och mango, mums!

denna dag har de inte hänt så mycket, som vanligt asså. de har bara varit en massa jobbande å lite mer jobbande ^^. sitter nu äntligen nerkrupen i soffan framför datorn!.  nu ska dricka upp min smoothie och kolla på paradise hotel sen ska jag hoppa isäng å läsa klart januari nr av SOLO. såg att februari nr redan kommit ut så ska köpa på mej den i morrn!

Nattinatt ♥

söndagen


nu har jag precis ätit färdigt å sitter å kollar på film. denna dag har de inte hänt nått, hahah såå skönt. ska snart göra en stor kopp teé sen fortsätta slappa i soffan!






17- januari

så, vad ska man hitta på idag då!. känner mej ganska slut i huvet, även fast de blev en ganska lugn kväll igår, va ju hemma hos kusinen igår somsagt, hade jätte trevligt, dansade runt, sjöng me på all musik som spelades, drack lite vitt vin blandat med sprite ^^ mums fillibabba!, ahah.

men de skädde en konstig grej på kvällen. de e så att dom har ett glasbord i vardagsrummet, å den va fylld med ölflaskor, glas å annat skojj, vi skulle plocka undan lite för att kunna spela ölspelet, men då tappade en vän till frida (kusin) en flanska ner på bordet. och kan du gisa vad som händer när ett överfyllt glasbord får en stor smäll i mitten, JO, hela bordet gick i spillror, de sa bara PANG!! så va de glas over hela golvet, soffan å runt alla möbler! LÄSKIGT!!, så vi fick soppa glas å damsuga i lite över en halvtimma, va ju 2 lager med glas oxå, så de vart en jävla många små  glasbitar ÖÖÖVERALLT!. men vi fick bort allt å de löste sig tillslut! :D

nu ska jag kolla klart på en film, sen blir de iväg å handla!

Ciao ♥

god morgon!

vart inge skrivande igår, hade en fullpropad dag med planer! jobbade hela dagen sen va jag med mamma igår å såg snabba cash, loovar att de e en av de bäästa filmerna jag sätt, den va så jävla bra, SE DEN NU!.

Efter bion drog jag mej mot engelen i gamla stan å mötte upp andrés å lite folk från jobbet, drog vidare därifrån å hamnade på Baltazar i medis. sjukt skönt ställe, bra musik å härlig människor. jaa, sen for vi vell runt lite till efter. men somtur kom man hem i tid, vid typ 2, så man inte sov bort hela lördagen!

i eftermiddah / kväll ska jag å andrés hem till kusin frida som fyller 21 idag! GRATTIS KUSINVITAMIN! ♥ blir lite mat å fika där under dagen å sen blir de parteey under kvällen!, härligt!

nu ska jag slänga i mej lite frukost å slappa vid tv'n!!

dagen

har precis duchat klart, sååå skönt, ska snart platta mitt hår, vill ju inte se ut som ett skatbo i skallen! ^^. denna dag har jag jobbat ihäl mej som vanligt, haft sjuk huvudvärk hela dagen som inte alvedon kunde hjälpa å få bort tyvärr. maria mötte upp mej vid jobbet så följde hon me hem till mej, har fixat lite saker å ätit middag, vart plättar idag =D

Efter jobbet i mårrn sak jag möta upp mamma så ska vi äta å sen gå å se snabba cash, ska bli skitkul!, efter bion ska jag eventuellt möta upp agga å gänget, hon fyller år på lördag men ville att vi alla skulle ut på fredagen. men blir så sjukt trött på jobbet, så får se hur de blir!


Onsdag!

Nu har jag precis ätit klart å sitter framför tv´n å kolar på american pie. (går på 6án) denna dag har jag jobbat å jobbat som sjutsan, men vart så jävla kalt under dagen, så har frusit ärslet av mej. hahah ^^.  men nu e man äntligen tillbaka i soffan ^^, ska kolla lite till på tv, sen ska jag hoppa isäng, e så sjukt trött!


Ciao!

Old Fashion!


Mode och trender genom tiderna!


mode från sent 1800-tal till början av 2000-talet!


























gamla reklamanonser

hittade precis en jätte härlig sida med gamla reklamanonser, allt från flygplan till mat till skönhetsvård och de sträcker sig ända tillbaka till 1800-talet!

http://www.vintageadbrowser.com/


Så håller du ditt nyårslöfte




du som kanske många andra har ett nyårslöfte du bestämt dej för att verkligen följa?


SOLO har förslag på hur du ska klara av ditt nyårslöfte!


http://solomag.se/2010/01/sa-haller-du-ditt-nyarslofte/



lediga dagen!

hasade upp mej ur sängen för ett tag sen, bestämde mej för att inte sova bort dagen bara för att man va ledig idag! haha, va vell tur att andrés klampade runt å smälde i saker så man vaknade ^^ eller?.

sitter för tillfället å kollar på smallville, å ska vell ordna någon frukost snart!. idag har jag fixat en tvätttid, så på eftermiddagen blir de tvättdax, ska städa lite under dagen oxå, här måste de damsugas!


måndag!

äntligen hemma efter en lång dag på jobbet, men kändes såå skönt att börja jobba igen. har blivit så långa nätter under lovet!, så kändes bra att vända tillbaka dygnet till de rätta igen!.

va inne på apoteket efter jag slutade å letade lite efter olika vitaminer. har ju känt mej så trött och haft huvudvärk ofta senaste tiden, känt mej sjuk lixom, så tänkte att jag måste få i mej mer vitaminer å järn! så gullig tjej där som hjälpte mej, hon va bara så härlig!.
men de vart en burk som innehöll alla vitaminer, mineraler och järn kroppen behöver!! TOPPEN!

snart ska jag hoppa in i duchen, sen sätta på mej min mysiga pyamas, å mysa ner mej i soffan!

Lovley  ♥

söndag!

har precis ätit och kollar nu på * i en annan del av köping *. dagens middag vart en purjulöksgratäng med citronsmak, kalkonskinka, stekt ägg och broccoli. vart sjukt gott.

Receptet på purjulöksgratängen:

http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=14641


snart börjar filmen scream så ska vell kolla på den, sen så hoppa isäng i tid, ska upp å jobba imorgon, så kan inte vara vaken halva natten som jag varit nu lite mer än en vecka!! haha




lördagen!


vart inge skrivande igår, hade fult upp hela dagen!. vid 3 tiden satte jag mej på tuben in till stan för att sedan pendla till spånga, där mötte la familia upp mej så åkte vi hem till min gammelmorfar, han hade en stor 90-årsfest,, träffade jätte många från min släkt, men kände inte igen hälften, hahahah, hade inte träffat hälften på typ 5- 10 år! 

här är ett foto av alla!




Efter gammelmorfars kalas så drog jag mej vidare mot solna, min lilla evvy fyllde 18 igår, så hon hade middag där me, sen så drog vi till Pilot i T-centralen!., jag hade inte varit där innan, men de va ett jätte härligt ställe med sjukt bra musik!.

kom hem igår nångång vid 3 tiden men kom inte isäng fören vid 4. vaknade bara för en stund sen, så nu ska jag stoppa i mej lite frukost å lata vid tv´n.


middag!

nu har jag stoppat in allt i ugnen, har marinerat en hel kyckling med vitlök, citron, citronsaft, oregano, salt, peppar och rapsolja hade lite av marinaden under skinet och i kycklingen sen resten på kycklingen. hade även i citronklyftor i kycklingen. nu e de bara å vänta i ca 40 min till sen e den klar.
blir en potatisgratäng till de, min pojkvän är helt såld på min potatisgratäng, ett stort + till honom! haha ♥, till de blir de bearnessås, en sallad å massor med avocado såklart! mums!

efter maten ska jag tjocka mej i soffan med en skål chilinötter å kolla på någon film, måste ju kolla in Elin Kling i let's dance oxå, men de får bli under middagen!


god morgon!

hasade mej upp ur sängen för ett tag sen, å har nu suttit klistrad vid facebook ett tag!, börjar känna att min mage kurrar efter mat! så borde kanske fixa lite frukost!

kunde inte sova bra inatt, jag drömmer hela nätterna en massa konstiga drömmar och har gjort de den senaste veckan, så jag vaknar varje morgon med en sprängande huvudvärk! skit jobbit.

igår kunde jag inte somna heller, låg å tänkte förmycke. men kom fram till att jag måste börja dansa igen, förståfrämst känner jag mej seg men ändå rastlös så måste komma in på dansspåret igen. vet inte om de e någon idé att sätta ihop dansteamet igen, eftersom att alla va så sjukt dåliga å komma på träningen! haha så de blir vell att sätta in mej i någon dansklass i globen kanske! men får se vad som händer, har inte pengar till de just nu, så de kommer ändå få vänta!

menmen,

nu ska jag fixa någon mumsig frukost! sen blir de fram med hantlarna å göra några övningar!


Trendiga Våroutfits!

lekte lite inne på Hm - Fashion studio å provade runt lite olika outfits som jag skulle villa ha i vår, fick ihop den här snygga outfiten, som är något jag ska satsa på i vår, snygga kavajer och härliga toppar!

(allt på bilden finns å köpa på Hm - shop online)

 

 


torsdag!

morsning! har precis kollat på coyote ugly och ätit frukost, vart en stor talrik med havregrynsgröt! jummie. denna dag har jag ingen aning om vad som kommer hända, jag e helt slut, å känner mej laat!. haha, har inte heller någon fantasi, så jag vet inte vad jag ska skriva! ^^


6 - januari

har precis stoppat 2 mackor i min hungriga mage. idah så åkte jag å andrés in till stan vid 3 tiden å mötte upp min kusin nicklas å en vän vera. vi gick runt å kollade lite för å se vad slutet av mellandagsrean har att erbjuda!. köpte lite underkläder på Hm.
efter shoppingen så gick vi å åt lite å drog vidare till biljardpalatset. där spelade vi kusincrew mot andrés å vera ^^ haha, hade sjukt kul!
sen så drog vi vidare vill wollmers i mariatorget å tog en cider, sen for vi hemmåt!.
vart helt enkelt en toppen dag/kväll! ♥

vårmode 2010



http://solomag.se/2010/01/trender-att-se-fram-emot/



Fashion!

i vår är de mycke grafiska tryck, puderfärgat, metalliskt, starka färger och kavajer som gäller. jag har som lycklig jag e redan fått 2 kavajer i julklapp. å längtar tills jag kan plocka fram mina blommiga klänningar ur byrålådan!

tittade precis runt lite på hm-shop online, dom har redan fått in en massa snyggt till i vår.
hittade en riktigt fin mönstrad tröja och en härligt blå klänning. även en randig stor skjorta, ett flätat läderskärp och lite smycken, något jag gärna vill inhandla så snarast som möjligt!



morsning

har precis damsugat klart, har slängt ut granen nu. hade ju hemma chill/fest igår, va sjukt kul. men folk va inte så försiktiga när dom skulle ut på balkongen så dom slängde upp dörren på granen, så halva granen hade tappat barr. såg förjävligt ut, så nu e granen borta!..

hann inte skriva så mycke igår. sov till klockan 3 typ så dagen vart stressig! men i söndags va jag iallafall ute med lite vänner, snackade skit å lyssna på musik.
och vem om inte alice coopers föredetta gitarist hängde på samma ställe som oss! haha



denna dag får vi se vad som händer, är lite tung i huvet efter gårdagen^^. tror de blir en lugn kväll, men vem vet, vad som helst kan ju ske!


today!

blir inge mycke skrivande idah, kom över lite folk för en stund sen, å kommer snart några fler, blir hemma chill hos mej och andrés idag. skriver mer i natt eller i morgon!


time to go!

om 5 minuter ska jag börja röra mej in mot stan, ska möta upp jennifer, sen dom andra. kommer inte bli en sån sen kväll, har sjukt ont i magen, men vill ändå inte ligga hemma.

kvällens outfit blir mörkblåa jeans, vitt linne och en svart kort kavaj!

 

 


my night

nu ska jag slänga på mej lite smink och kläder, sen bär de av mot stan, ska möta upp maria, hennes boyfriend, hans vänner och jennifer. ska gå ut med dom en stund. men blir nog inge drickande idag. bara massa skitsnack! ^^ sen så hänger jennifer med mej hem å sover här, så de kommer bli en toppenkväll!

3/1-10

ibland vill man absolut inte vara tjej, med tanke på vilken mensvärk man får ibland. bläää.
ringde å väckte min vän jennifer för ett tag sen, men hon vägrade vakna ordentligt, så hon ringer vell upp mej om ett tag, ska försöka få henne å komma hit ^^.

sitter för tillfället å kollar runt på Hm's hemsida för å se om de kommit några vårnyheter en, hittade en riktigt snygg klännning, försökte få upp en bild på den här på bloggen, men de vill inte funka!.

min kusins kille kom över för en stund sen, så nu sitter han och andrés å kollar på UFC. förut tyckte jag de bara va läskit å se hur killar står å slår varran, men när man väl kollat på de ett tag så börjar man fatta att de inte bara handlar om att slå, utan även grepp och taktik!, ganska intressant faktist!






SOLO


http://solomag.se


today!

nu har jag suttit vid datan flera timmar irad, käner mej som en riktig datanörd idag!, haha, har sådan sjuk mensvärk så jag kan inte göra så mycke mer en å sitta eller ligga!

stoppade i mej en stor pizzza för ett tag sen, känner mej helt tjockis!! sitter förtillfället å kollar på när älsklingen å hans vän heshar kör Fifa 10 på wii. dom skriker å gormar, dom tävlar mot några andra killar i världen! skulle bara höra hur dom låter! haha

nu ska jag lägga mej å bläddra lite i SOLO, sen blir de hopp isäng!


Nattinatt!


2/1-10

denna morgon har inte varit så speciell.kom upp vid halv 1, då klädde jag på mej å sprang ner till bokaffären,

tänkte inhandla mej en almanacka. den jag hadde förra året va så liten, de fanns lixom ingen plats att skriva på, å då vart de bara så att jag la undan den.

så nu införskaffade jag mej en i större modell i beige, materialet påminner lite om skinn.



klockan är mycke, å jag har inte ätit frukost en, så nu bär de av mot köket, måste tysta min kurrande mage!





1 januari 2010

denna dag fick bli en chill dag!, ganska matt efter gårdagen.

har precis fixat lite i köket för dagens middag, blir potatisgratäng, kött och min mumsiga sallad och avocado såklart! denna fredag blir de nog en lugn kväll, får bli fredagsmys i soffan!

ska snart ringa min kusin frida, hon och hennes pojke kom hem från thailand igår, så måste ju se hur de va å se om hon har tid å ses i veckan!


2010


vad vart ditt nyårslöfte?


jag hade själv inte bara ett, utan flera!


Gott nytt år på dej sötnos ♥

bilder från gårkvällen!



Evvy, Helena och Elin vid 12-slaget






Jag, Evvy och Helena






Loyd och Roy





min nyårsafton

jag hoppas gårdagen vart underbar för dej!

jag hade i allafall en toppenkväll igår!, åkte hem till loyd, å där va nästan alla jag kände + en massa nytt folk, så de vart en superkväll, vi sköt fyverkerier å dansade fötterna av oss hela natten.



fick en någolunda bra bild på fyverkerierna, men mitt iallt så sa min kamera att batterierna va slut!! även fast batterinivån va hög, konstigt!


RSS 2.0