today!

 

nu har alla gått ^^ hahah, de va jätte trevligt, tror vi blev runt 20-30 st. men pajerna räckte precis, så de va tur.

fick en massa fina presenter.
fick, en locktång som man får små lockar av, och en locktånd som man får stora lockar med, samt att de funkar som plattång oxå.
sen fick jag en stor nessesär, sen några mindre nässesärer,
boddy butter (vanilj) samt en tvål,
fotvårdsprodukter,
örhängen,
presentkort, på hm och ikea
halsband,
hårband,
blåbärssaft,
en liten tomte,
ljus och en jättefin ljusstake till de,
sen så fick jag en massa blommor å mycke annat fint, TACK ALLIHOPPA! <3

(allt kom ej med på bilden)

my day!

idah  fyller jag 19! ^^, hahahah. halva släkten kommer över vid 3 tiden, vi kommer bli runt 25 st :O hahahah, gu va trångt de kommer bli. men de kommer bli sjukt kul.. snart ska jag diska å pocka undan lite, sen e de dags att börja göra en massa smulpajer!.  mums mums!


lite av folket som va här!

 

my parteeey!


parteey

igår hade jag min födelsedagsfest!, va sjukt kul hadde en massa vänner över! frick en kamera av älsklingen oxå, en rosa^^ jätte fin!, sen fick jag en massa fina blommor, glas, presentkort och godisstring!! hahahahha..

ikväll så ska jag hen till elin, hon ska ha sin 18års fest, vi ska äta lite midsdag hos hennes pojkvnn först, å sen så ska vi dra ut!, kommer bli jätte kul.

nu ska jag städa hela lägenheten, ser förjävligt ut. halva släkten kommer hit i morgon, så de måste ju se fint ut, i mårrn blir jag 19!! ;)

torsdag!

vart hemma från jobbet idah me, känner mej fortfarande tung i huvet å så, de känns bättre en igår, men inte fullt bra. måste vara frisk i morgon, ska ju ha min födelsedagsfest då^^.. haha, men de ska nog ordna sig! nu gäller de bara att vila å dricka mycket vatten, så blir jag säkert lite bättre!


födelsedagen min

 

halva släkten kommer över på söndag, fyller 19 ^^. så tänkte göra smulpajer, enkelt å så jävla gott!, så de ska nog bli bra

hade tänkt att baka bullar oxå, men vet inte när jag ska hinna precis, orkar inte göra de nu, sen på fredagen ska jag ha en födelsedagsfest, sen på lördagen ska jag på en annan födelsedagsfes, så de blir lite tight!

haha, de ska nog bli bra ändå, men de e ju faktist första gången som alla kommer hit, de e bara mamma å några kusiner som varit här innan, så vissa får se lägenhetan för första gången!

spännande!


Sjukling

Ont i huvet å hängig. blää känner mej som en degklump! haha.

va påväg till jobbet i mårse, hadde kommit till medis när jag bestämde mej för att de här skulle inte funka, kände mej alldeles svimmfärdig och trött. så jag vände hemmåt igrn. nu har jag sovit i några timmar, så de känns lite bättre nu.

åt precis lite START. älsklingen köpte start till mej för några dagar sen, han sa att de va en sort som jag skulle gilla, å den va faktist välldigt god, de e med banan, vanilj, pumpakärnor och tranbär om jag minns rätt!.

 

 


me want!

 

En liten hundvalp e något jag vill ha nu,nu,nu! så mysigt.

någon att gosa me, va ute på långa promenader med, leka med, me want!

<3


Tisdagen!

jobba,jobba,jobba jätte mycke jobba!.. så trött nu. gick till jobbet i mårse, kände mej lite bättre, å hatar å bara ligga hemma... sitter för tillfället å kollar på ugly betty, me like. sen blir de hopp in i duchen å sen ska jag mysa ner mej i sängen!


Besitos!

sjukling

gick hem från jobbet vid 1-tiden idah.. kände mej alldeles hängig och tung i huvet, så sitter med datan i knät invirad i en filt framför tv´n för tillfället!. ska gå å fixa lite te om en stund, så man får i sig något varmt!


Besitos!

Made by me!

 

Gjorde om en pälsrock som jag fick av min pappas mormor, här är resultatet.

har även gjort en väska av de som blev över av rocken (finns en bild på kategorin, by lelle).


gårdagens outfit

 


igår

 

My girls!

översta bilden e bara så söt. vi skulle ta ut pengar innan vi gick in på spelningen och bankomaten satt så högt upp så jennifer va tvugen å stå på tå för att nå upp! hahahah ^^<3

Den andra bilden e på maria inne på spelningen <3

god morgon?

gårkvällen vart trevlig. åkte till min kompis spelning, dom va riktigt duktiga på de dom gör! lyssnar igentligen inte på sådan musik dom spelar. men dom e grovt duktiga på de dom gör
well done eddie!

de jobbiga va att jag kom hem sjukt sent igår, kom i säng nån gång efter 3!

idag så blir de bara ta de lugnt!. orkar inte göra så mycket annat, ska handla lite å så lovade jag älsklingen å göra chokladbollar, så de e vell de som händer^^


Besitos!

snart utgång

 

jag å min älsklingsflicka har presis fixat klart frillorna å sminket! ^^

snart blir de hemmagjord pizza med ruccola, nötköt, lök mozzarella och lite annat smått och gott.

sen blir de utgång!!

 


today

jennifer kom förbi jobbet igår en stund innan vi skulle åka hemmåt. christian å jessica från jobbet hängde på hem till oss. vi tog de lugnt å pratade om allt möjligt. va riktigt mysigt faktist.

sitter förtillfället och kollar simpson och tar de lugnt. ikväll så ska jagå jennifer på en spelning. min kompis pojkvänns band spelar på en pub, så ska dit å kolla när dom spelar.


Besitos!


tack mamma <3

 

Fick lite saker av mammsen igår!

en trädgårdsspade, blommsax och en diskborste med massa söta fjärilar i olika färger ^^

 


<3

mamma kom förbi för en stund sen. hon va här å lämnade vaggan =) sen hade hon med sig en stekpanna och lite presenter till mej,
visar bild sen!! =D

skoor

fick 10% rabatt på din sko idaaag!

ska införskaffa mej ett par snygga pumps!


idaah

gick upp 04;25 i mårse, bläää, iväg å jobba fram till 2 sen hem igen^^

idag har jag gjort en riktig storstädning, damsög, tvätta golven, omplantering av alla blommer, diska, skura, hela faderullan^^ men men, de måste ju göras. å nu e de super rent!

mamma skulle ha kommit över med vaggan idag (mitt examensarbete från gymnasiet) men hon ringde å va så irreterad, hon hade stått i bilkö i hjulsta i en halvtimma så hon vände hem igen.. kommer eventuellt förbi med den imårn i stället. vettefan va jag ska ställa den bara, ska ju inte andvända den nu precis. ^^.

ska snart hoppa isäng, e såååå trött!


Besitos!

Svininfluensan

ska jag eller inte?

jag föddes med en hjärtsjukdom som gör att osyresatt blod blandas med de syresatta innan de pumpas ut i kroppen. detta är en anledning till att jag ofta e så trött!! (FUCK ER SOM TROTT ATT JAG E LAAAT!!)

saken är att de kan va farligt för mej om jag får ett "stort" virus i kroppen, de e tydligen mer påfrestande för mej eftersom att hjärtat inte e fullt okej, å de e ikke bra om jag får hög feber å så.

flera av mina kompisar som har tagit vaccinet mot svininfluensan har fått hög feber.

så frågan är:
ska man ta vaccinet å till en del riskera att jag kommer bli ybersjuk eller ska man strunta i de, men vad händer då om jag inte skulle vara vaccinerad och sen får influensan? då kan de bli ännnu värre!

jag har pratat med en kvinna från sjukvårdsupplysningen, och hon tycker jag ska vaccinera mej, och hon *tror* inte att jag borde bli sjuk av de, tror?.

så, ska jag eller ska jag inte?

dagens

 

kjol och strumpbyxor, HM

paljettskärp, Indiska

Linne, weekday

Nitarmband, (gjort själv)

Klocka, D&G, (fått av mina storebröder)


kläder!

 

vad ska jag ha på mej! de e mitt största problem på morgonen!

aaaaw! kan inte bestämma mej! haha


tonight

 

Americas next top model


god morgon

ska snart fixa lite frukost. sitter för tillfället och kollar på ufc med pojken!

idah ska jag nog bara ta de lugnt, men måste damsuga å tvätta golven.

tänkte kanske baka lite oxå, vart sugen på en kladdkaka^^ haha

today

idah så åkte jag in till stan vid halv 1 å mötte upp mammsen.. vi hade bestämt att vi skulle ha en tjejdag idah!.. så vi gick runt å kolla lite i butiker å så.
mamma köpte en tröja på gina (en lika dan som jag har fast svart).. å så köpte hon ett par jeans till mej ^^, tack mamma <3 vart ett par mörkblåa stuprörsjeans. supersköna!

sen gick vi å åt på mc donalds, sen drog vi vidare mot biosalongen, vi gick å såg filmen, SÅ OLIKA, mysig film faktist. rickard wolff va med i den, mammas idol så hon va taggad inför filmen^^..

kom hem för ett tag sen å har precis ätit, vart en köttbit med sallad idah och min hemmagjorda tsatsiki ^^.
är så grymm på å göra tsatsiki! hahaha!

andrés brorsa kom precis över så de blir vell lite chill med en han en stund,
sen får vi vell se vad som händer senare!


Besitos!

igår

 

Köpte ett lila linne igår samt bh och trosor i samma färg. allt för 75 kr!!

 

de va största rean på Weekday!!

 

Great!!

 

 


idaah

kom hem för en timma sen.. har jobbat sjukt mycke idag, från kl halv 7 till 6, typ 11 timmar :S. sen iväg å handla! är såå trött nu.. håller för tillfället på å lagar mat. blir kött å potatisgratäng och en ruccola sallad.. mums :D..

blev inte nå skrivande igår. somnade halv sju på kvälle. ^^ hahahah.. va så trött så jag kunde inte hålla mej vaken..
älsklingen va så sööt. han bärde in mej i sovrumet å låg brevid å höll om mej å viskade i mitt öra hur mycke han älskade mej ^^.. så söt..

Älskar dej andrés! <3


Besitos!

nytt

 

köpte ett paljett-skärp på indiska idah!

 

Läckert!


true blood

 

sista avsnittet av säsong 1 =( fan!

 

jag länktar redan efter dom nya avsnitten som kommer i februari !

 

nedrans!


Resan i bilder


Home

 

hemma igen.. kom hem i mårse vid 8. va så himlans trött så jag la mej i soffan å kollade på top model som jag hade ställt in tv-boxen på att spela in, va inte hemma när de gick, så de e ju skönt att man kan spela in de ^^. gick å la mej efter de å har sovit i några timmar nu..

de va såå mysigt i norge. de va snö överallt!. vi jobbade på tåget somsagt, å de va mysigt.. sen när vi va framme i narvik så gick vi till ett hotell där i skulle sova..
de hotellet hade stannat i tiden kan man säga. allt va som på 50- 60-talet. tapeterna, lamporna, möblerna, allt^^.. men de va lite mysigt faktist!

norge

sitter för tillfället på hotellet i narvik.. vi har åkt tåg hit som tog typ 20 timmar^^. men de va kul. vi har jobbat på tåget, å ska göra desamma på vägen hem, sitter för tillfället å tar de lugnt å snart ska vi titta på film. vi har en annan flicka med oss oxå från göteborg, frida heter hon, super gulli tjej..

nu blir de film tittande..

big hug!

väska



så blev resultatet! blev en väska i päls med guldkedia (flätade in ett lila sidenband i kedian oxå).. sydde även en necessär att ha i väskan.

supernöjd!

today

blev inget inlägg igår. men va ganska upptagen hela dagen.. kom upp ganska sent pga personalfesten i fredags!! sjuukt kul^^.. på lördagen så åkte vi hem till min moster som fyllde år, så vi åt å fikade där, jätte mysigt!.. hon e grym på å laga mat, vart en supergod middag!..

vad har jag gjort mer i helgen, jag har sytt och sytt lite mer.. hahah men vart sjukt nöjd. väskan vart klar precis, har inte gjort klart jackan riktigt en, så den får ni se senare..

om 1 timma så ska jag å älsklingen sätta oss på ett tåg till norge, ska jobba lite, å e tillbaka på onsdag!


Besitos!

ikväll

ska snart hoppa in i duchen å fixa mej, sen bär de av mot jobbet.. vi ska ha personalfest idah, de ska bli sjukt kul..

va å jobba tidigt i mårse, gick upp 5! trött som fan nu.. men jag kom hem vid halv 11 igen, sen så har jag sovit lite å sytt.. håller på å syr en väska faktist, tänkte att jag skulle prova på de^^

de e så att jag fick en pälsrock av min farmor som hennes mamma hade haft, så jag gjorde om den lite, jag har gjort den kortare å så, sen de tyget som blev över e de jag gör en väska av. (lägger upp bilder sen).


Besitos!

mode

dagens mode, hösten och vinterns mode handlar mycket om ens egna. att man blandar sin egna stil med de plaggen som är inne nu.
själv så ääälskar jag stora stickade tröjer å andra enklare bomulls koftor i oversize.. själv har jag även länge,länge varit fäst vid strumpbyxor, med mönster eller enkla tjocka bomullsstrumpbyxor. å så tights förståss..
jar är själv en sån som vil mysa ner mej i mina kläder, och jag går faktist inte så ofta i högklackat, men de e en smaksak, å jag e själv ganska lång oxå. men om de blir klackat så blir de oftast ankelboots, de e nog dom klackade skorna jag gillar mest..

nu i vinter har de blivit mycke prat om de röda kläderna, läpparna, naglana. (har blodröda naglar för tillfället, snyggt, snyggt)
själv har jag målat läpparna röda ett långt tag, å har faktist börjat tröttna lite på de, men jag kan nog inte leva utan mitt röda läppglans som smakar godis, och faktist innehåller solfaktor, vilket e bra när de e mycke sol ute, just nu e de ju inte så mycke sol precis, men har svårt å släppa de. själv ska jag nog ha lite mer de neutrala läppar i vinter men med den röda glansen såklart!

perfekt!

god morgon



God morgon,, idag så jobbar jag inte på förmiddagen, blir bara ett möte vid halv 3 tiden, men de e skönt..

angående bilden ^^ i gårkväll så sa jag till andrés, fan va fula alla p-piller fodral är. så jag kom på att jag skulle göra ett eget, snyggarer och mer personligt ^^.. jag hade ett yberfint papper, med blommor och glitter på, så jag började klippa å klistra, å så här blev resultatet.. enkelt å personligt!!

om du själv hatar dom där fula p-piller fodralen så va lite kreativ å gör som jag! ^^

4-nov-09

kom precis hem från jobbet, vart en kort arbetsdag idah, jobbade från 11 till halv 3, planerade inför våran personalfest vi ska ha på fredag. ska bli så roligt.
innan jag åkte till jobbet i mårse så va jag på ungdomsmottagningen. andrés va så snäll å följde me!.. skulle hämta nytt recept på p-piller.

de knasiga va att när vi va påväg dit så satt jag å läste metro på tunnelbanan och de satt en tjej i typ 25- 30 års åldern framför mej. hon satt å försökte stoppa ner hennes tidning bakom de där gula handtaget som sitter vi fönstret, men hon fastnade hela tiden i min tidning, å man såg att hon vart irreterad. så jag aktade lite på min tidning så hon skulle kunna fixa de hon höll på me samtidigt som jag av en ren reflex kollade upp på henne. efter en stund så skrek hon bara ut...
Va e ditt problem varför kollar du på mej som om jag gör dej irreterad?!!
va sa du? , sa jag
jaa du kollar på mej som om jag irreterar dej! skrek hon
kolla på dej?
JAA, de gjorde du, skrek hon.
okej, nej jag aktade på min tidning som du fastnade i sen kollade jag bara på dej av en ren reflex, svarde jag..
jaha, då får jag vell be om ursäkt då!! trodde du irreterade dej på mej, skrek hon ytligare en gång!
jag svarade bara aha okej, å fortsatte å läsa tidningen.

jag blev bara så paff över att hon plötsligt började skrika på mej utan anledning, å alla i tunnelbanan kollade på henne och undrade va hon höll på med.. hon kanske hade en dålig dag ^^ frågan är om de va rätt å skrika på mej för de? hahahah ^^

och de roliga va att dom pratade om detta i vakna med the voice på morgonen att personer kan av ingen anledning skällde ut folk på gatan, bussen, tåget å så. å så hände de mej oxå bara någon timma senare^^. vilket sammanträffande!!


VAKNA



mitt favoritprogram på morgonen!

vakna med the voice

med

Paul Haukka, Jakob Öqvist och Josefin Crafoord


underbart



ett liv, en skapelse, ett barn. de vackraste som finns är en bebis leende, ett barns skratt.
själv blir jag gråtfärdig så fort jag hör en bebis skratta.. de e så vackert! 
ser de nästan varje dag på jobbet. när alla småbarnsföräldrar är ute och går på stan. så söta barn som plötsligt ger en ett stort leende och ett sött litet skratt. de e de som förgyllar min dag å får mej på mitt gladaste humör.

beautiful

3-nov-09



idag har jag å andres tvättat hela morgonen, men de va ganska skönt å få de gjort. + att vi sprang runt i tvättstugan å sjöng och retades me varran ^^ min älskling e så sööt <3

vart inte så mycket jobbande idag, vart bara ett möte inför nästa veckas jobbande

nu på kvällen va vi så trötta så vi åt på peppes pizzeria. såå goda pizzor, mums!

today

idag vart de sovmorgon, så de va skönt. men jag började nästan gråta påväg till duchen i  mårse, slog i min lilltå!!. de gjorde så jäävla ont, så jag visste inte var jag skulle ta vägen. så nu har jag haltat hela dagen å jag har en blå tå =(.. typiskt.. åkte till jobbet i allla fall vid 1 tiden å kom hem vid 8. men de va en lugn dag. så de va skönt

i mårrgon så jobbar jag bara på kvällen så de blir upp å tvätta vid 10 i morgon å sen blir de storstädning. men de måste ju göras, så man har inget val ^^ ahhaha..

har ju inte skrivit på några dagar. men i lördags på halloween så va jag å andrés med lite kompisar å tog de lugnt, sen så gick vi ut å tog en drink å pratade lite, så de va en mysig kväll.. va bjuden på en halloween fest men jag skulle upp och jobba morgonen efter så jag hade inte lust att festa hela natten, men de va skönt å bara ta de lugnt oxå..


// besitos

RSS 2.0