nyår!

 

här är en bild på kvällens outfit, är lite stressad så de vart inte en så bra bild.

paljetttoppen är även bar i ryggen (köpt på carlings).

till de vart se en svart rak kavaj och svarta tights!

 

ha en toppen kväll!

 

GOTT NYTT ÅR ♥


nyårsafton!

idag har jag å älsklingen hållt på å städat å fixat hela dagen, va tvugen å rensa bland alla mina kläder, så jävla mycke om jag inte andvänder. ska snart städa klart i hallen, sen så blir de hopp in i duchen.

ikväll drar de iväg hem till min vänn loyd, typ alla i "gänget" ska dit, så de blir kul. har köpt en såå snygg nyårsoutfit, tar bild sen så får ni se!

nu ska jag städa klart, sen kanske man borde komma på någon snabb middah att röra ihop!



Honey

 

har du inte sett Honey?

 

är du dansintresserad, gillar musik och älskar jessica alba som jag?, då måste du se den!

 

hyr den nu!

 


idah

va inne i farsta på eftermidagen, heshar skulle hämta upp en sak på lindex åt hans mamma så jag å andrés passade på att hänga me, tänkte att jag skulle titta lite mer på vad som fanns på Hm´s mellandagsrea. men vart inga fynd, men köpte hårinpackning å hårserum och ett par lösögonfransar till morgondagen.

kom precis hem från heshar, vi har varit där å ätit middag, man tackar!

nu ska jag mysa ner mej i soffan å läsa nya SOLO!



gårdagen!

igår hade jag en superkväll. va ute med mina tjejor, vi gick till sjätte tunnan i gamla stan, om du inte varit där så gå dit, en vikingainspererad krog, jätte härligt ställe, dom hade även en eldshow när vi va där.

GirlpoWer  ♥

dagen!

kom hem för en stund sen, har varit inne istan å handlat lite mer idag. köpte en jättefin stickad tröja på carlings, brun och vit, jätte mysig. sen vart de 2 par strumpbyxor på Hm. inte så värst mycke men lite vart de.

nu ska jag slöa framför tv´n. :)



idag

nu bär de in mot stan, även idah, måste hitta lite saker som jag inte hann me i går!!

see you later ♥


mellandagsrean!

idag startade mellandagsrean, så jag å älsklingen åkte in å tittade runt, köpte lite nya underkläder, tights och smink. ska in i morgon igen å kolla på kläder. ska hjälpa min vän olle å hitta ett par jeans. han kom hem idah från thailand så han kom in till stan å mötte mej å andrés. sen så kom jennifer förbi en stund!

nu sitter vi hemma å spelar WII, andrés köpte de idag. så nästa månad ska vi köpa Wiifit ^^.

men nu ska andrés, jag och olle spela Resident Evil!



julafton hos mormor och morfar



Moster Åsa och kusin David






Mormor och morfar






Abbe


julafton

 

LA FAMILIA

 


God Jul!

gårdagen vart jätte mysig, vi åkte hem till min mamma å pappa vid 9, vi åt gröt å kolade på pippilångstrump, ^^ gick på tv, å den kan man ju inte bara missa, älskar barnfilmer!.
sen vart de dax att öppna julklappar, fick en massa fint! TACK LA FAMILIA!.

sen så åkte vi upp till min mormor å morfar i norrtälje, där åt vi julmat å fikade å öppnade fler presenter!, så mysigt!!.

å efter de så åkte vi hem till högdalen. men gick förbi andrés föräldrar innan vi gick hem, där fikade vi lite till å så fick julklappar där me! TACK SÅ MYCKET! :D..


idah har vi bara tagit de lugnt. har legat framför tv´n hela dagen ^^ såå skönt, strax blir de filmdax med en stor skål popcorn och ett glas julmust!



God Jul på dej sötnos!


today

idah har de varit sista ruchen!, handlade klart present till andrés + en present till kusinvitamin!.

jag och andrés gav varran precis våra presenter, vi ska upp halv 8 i morgon å åka hem till mina föräldrar, så vi tyckte de vart enklast å öppna dom nu på kvällen,

fick en jätte fin svart rak kavaj med svart och vitrandigt innertyg, jätte fin. sen så fick jag ett par boxertrosor, men han hade köpt fel storlek ^^ så söt, så vi får byta dom under mellandagarna ^^

jag hade köpt en svart väst, riktigt snygg i kortare modell, och en svart smal slips. han vart jätte glad ♥

dagen!

 

idah så har jag tvättat, städat å fixat en massa, e såå fint här hema nu, sen så klädde vi granen oxå, tycker den vart fin!, orkar inte skriva så mycke idag, e så trött efter dagen. så nu ska jag fortsätta se på film, sen blir de mysa ner sig i dom nytvättade sängkläderna ^^ ♥


21-december

vart hemma från jobbet idag me, va ju ute i l lördags å flängde, å märkte på kvällen att de va nog inte de jag borde gjort, för kunde inte sova på natten å hela dagen igår kände jag mej snurrig å helt slut.

men lite nytta har man ju i allafall gjort idah, jag har städat akvariumet som tog mej sisådär 2 timmar, sen vart de diska å plocka undan överallt, så imårrn blir de damsuga å tvätta golven. ska upp vid 10 å tvätta oxå. men känns bra å få de gjort ^^.

skulle ju ha köpt julgram igår, men vart aldrig av, min pojkvänn gillar inte julafton alls, så han vill inte att man ska  köpa en gran å så, vart såå arg!, men de vände tilll lycka idah, när andrés pappa ringde å sa att jag skulle komma ner til portdörren om 4 min, för han hade köpt en gran till mej ^^. så snällt :), tack stefan! , så nu har vi en gran, måste bara springa förbi järnhandeln i morgon å köpa en julgransfot, en sån hade jag inte inhandlat en ^^. så imårrn blir de fixa granen! härligt! ♥

Skådespelerskan Brittany Murphy är död

 

Brittany Murphy hade drabbats av hjärtstillestånd på söndagsmorgonen, räddningstjänsten påbörjade hjärt- och lungräddning så fort de anlänt till bostaden, men 32-åringen svarade aldrig på behandlingen.

Murphy fördes till sjukhuset Cedars-Sinai Medical Center där hon dödförklarades 10:04.


gratismode.se

blev precis medlem på www.gratismode.se.

de är en hemsida där du samlar poäng genom att delta i olika tävlingar, å för de får man olika prylar eller presentkort på affärer eller hemsidor!

en riktigt mysig hemsida med massa intressanta erbjudanden!

gårdagen

 

gårdagens besök på mc-donken!

inga komentarer! haha


god morgon

ligger i sängen å skriver, älskilingen ligger brevid å snarkar, han e så söt när han sover ♥ , idag blir de en fixåtrix dag, ska städa och köpa julgran! ^^

igår va jag in till stan å mötte upp jennifer, hon skulle hjälpa mej hitta en bra julklapp till andrés å vi hittade den bästa!, han kommer bli superglad. tror jag å jennifer ängnade en timma eller två på carlings, haha. dom som jobbar där va såå snälla å hjälpsamma, tänk om alla som jobbar i klädaffärer kunde vara så!!, (detta va en peék ^^)..

mötte upp maria å hennes pojk en stund igår me, vi gick alla å åt på donken å hadde de mysigt, 3 tjejer å en kille, skulle bara se hur de vart, vi babblade som fan, heeela tiden, å stackars eddie satt bara å suckade å skakade på huvet!. haha


sjuklingsdag nr 4

vart hemma idah me, känns bättre nu, men e fortfarande försyld å snurrig i huvet, men de börjar försvinna. har ängnat även denna dag åt att kolla på julfilmer å mysa i soffan.

va iväg en stund på eftermiddagen med andrés mamma. gick till en secondhand butik i närheten, men tyvärr va den stängd.. så de sket sig!.

ska kolla klart på en film, sen blir de hopp isäng, är såå trött!

sjuklingsdag nr 3

vart hemma idah oxå, å tror jag blir hemma imorrn me.
har kollat på en massa julfilmer idag me, så himmla mysigt ♥ man får en såndär mysig känsla i magen, som man fick när man va liten, att de e nära till julafton å julklappar ^^ haha

kände mej lite bättre idag på eftermiddagen, så jag bestämde mej för att gå ner till centrum å se om jag kunde hitta lite julklappar till mina bröder å mammsen. hittade presenterna, men höll på å svimma påvägen hem :s,  blev plötsligt snurrig i huvet igen, så de va kanske inte så bra att jag gick ut ! ^^


julstämning

såå, nu har man ändrat lite på bloggen oxå.
ser lite juligare ut nu ^^


filmtips!

 

Jack Frost

 

en såå bra film!, en av mina favorit-julfilmer ^^

ta en sväng förbi video butiken å se om du hittar den!!

 

tio tummar upp!

 

 


sjuklingsdag nr 2

vart hemma från jobbet idah me, mådde skit i mårse, men känns bättre nu^^

har suttit sen jag vaknade å kollat på julfilmer, älskar alla gamla filmer som man tittat på sen man va liten :).

minns du filmen, jack frost?. pappan som dör men kommer tillbaka fast som en snögubbe?,
äälskar den filmen!!

sitter för tillfället å kollar på filmen, Ensam hemma å dricker grönt citronté å hoppas på att de onda i halsen ska försvinna.

ska småfixa lite snart, hade somsagt köpt julkulor, glitter å de, men glömde att man kanske skulle ha en stjärna eller ängel på toppen av granen, så jag tänkte försöka göra en!, får se om de funkar^^, kan ju gå å köpa en bara, men va fan, kan ju försöka först!


vinter!

 

Jag ser de snöar, jag ser de snöar, de va vell roligt hurra!!

 

så mysigt med snö. hoppas de kan bli en riktigt vit jul i år!

själv älskar jag dom stora stickade tröjorna!, lovika vantar å stickade halsdukar, å min supervarma pälsjacka såklart!. så mysigt med allt mjukt å fluffigt man kan bära under vintern!!

 

å snart e de julafton ^^


sjukling

idah e jag hemma å e sjuk, har mått dåligt sen i torsdag. men har inte haft tid å vara hemma. som inte e så jävla bra, med tanke på att då blir de bara värre. men idah vart de stanna hemma..
har legat hela dagen i soffan å kollat på tv, å kikat runt på youtube.
lovade älsklingen å titta på en grej som håller på å gå sönder i badrummet,
de e jag som e den händiga i familjen Ramos!!, haha.
så man ska vell kanske ta tag i de då, om jag orkar förståss ;)

söndag?

denna dag har inte kännts som en söndag, har jobbat heeela dagen!, så de känns ju lite lamt.
sitter för tillfället å kollar på film, holiday, skitbra film. går just nu på 3,an.
ska kolla lite till sen blir de hopp isäng!

god morgon

snart bär de av mot jobbet, ska jobba några timmar idah, sen blir de letande efter julklappar, måste hitta lite julklappar åt familjen!

har läst om att de ska bli en massa snö efter helgen ^^. men får vell se hur de blir med de, de snöade lite igår, jätte mysigt!

igår så vart de bara en tadelugnt dag, satt hemma å kollade på idol och drack julmust, jag ville så gärna att calle skulle vinna, älskar hans röst, men vet att de kommer bli något stort av honnom i alla fall!, å grattis till erik!. båda kommer lyckas sjukt bra!


Puss


Jag älskar dej andrés <3

 

vet inte varför, men jag känner mej nykär igen^^, såå mysigt å underbart.

 

I love my man!

 


idah

fy fan va trött jag e!! har jobbat som en galning idah, å fan va duktig jag har varit! ^^ hahaha. man får faktist va lite stolt över sig själv ^^.

vart inge skrivande igår, låg å sov i soffan hela kvällen, vet inte om jag håller på å bli sjuk igen, men jag e trött i alla fall, annars e de vell hjärtat som spökar.

har precis ätit lasagne och sitter för tillfället å kollar på scrubs och lyssnar på alicia keys å bloggar^^.
snart blir de hopp in i duchen, sen ska jag mysa ner mej i soffan med tända ljus å läsa lite SOLO.
lovleey!

morsning!

god morgon? typ^^. haha, idah e jag ledig. ska jobba en massa i helgen så min chef gav mej en ledig dag idag. känns ganska bra, men har igentligen inte alls lust att jobba hela nästa helg, menmen, får vell se vad som händer framimot helgen oxå, kan ju bli ändringar!

ska in till stan vid halv 4, ska möta upp maria, ska kika runt lite, umgås å snacka skit!!

juligt

 

jag å älsklingen köpte två ljusstakar å lite röda ljus idah på ikea, blev lite mer juligt i hemmet nu! ^^


idah!

idag så åkte jag å älsklingen till ikea. hade fått presentkort där av mammsen. va lite saker vi behövde köpa, alla våra glas har gått sönder på sista tiden (alla hemmafester). så vi köpte lite nya såna^^, sen vart de lite annat åxå, 2 korgar till hatthylan, julkulor, en lykta, ljus å 2 jättesöta ljusstakar. å litte annat smått!

imårrn e jag ledig, så då blir de vell lite fix här hemma som ska göras, sen kanske ut å träffa några vänner eller så!



god morgon!

sitter för tillfället å kollar på tv, å funderar. fick ju en massa presentkort när jag fyllde år, så man skulle kanske åka in till skärholmen å titta lite. men får se hur de blir.

men tror jag bara ska ta de lugnt idah, å slöa framför tv´n ^^

tillbaka!

nu e datan tillbaka!!!, älsklingen hade varit i norge, så datan va borta.  har jobbat en massa hela vecka, å även idag.

i förrgår så va olle här, han fyllde år, så jag lagade midda åt han sen så kollade vi på skräckfilm,
hahaha, rädd du va olle! ^^

igår va jag på bio med mammsen, vi kollade på luftslottet som sprängdes, riktigt bra faktist, men lite läskig. mamma fyllde år för ett tag sen så jag bjöd henne, vart en försenad födelsedagspresent!.. <3

just nu ligger jag å andrés å kollar på film, sen blir de hopp isäng, skulle ha dragit ut med tjejerna idah, men har en så in i helvettet mensvärk, så de fuckade sig!. så de får bli utgång nästa helg!!


Besitos!

datan e borta!

sitter på jobbet för tillfället, andrés har åkt till norge å tagit med sig datan, så de e lite svårt att skriva just nu. ikväll så ska jag hem å laga mat till mej å olle. han fyller 19 iah, så jag ska bjuda han på middag!, hörs mer sen, måste jobba vidare!!


Besitos!


tisdagen

 

Tisdag - tvättdag!


hemma

idah e jag ledig från jobbet, så jag har hållt på tvättat hela morgonen. ska snart sätta mej ner å börja vika all tvätt, sen så ska jag plocka undan lite sen i söndags. sen så dyker min amor emelissa upp vid 4 tiden!

måste ju prova lite av mina presenter jag fick oxå. så ska andvända mitt lilla fotkitt jag fick, med tvål,fotfil,skrubb och kräm som lukatar lavendel.. måste fixa mina höstfötter!^^ hahah, sen kanske man ska prova på den nya platt-tången oxå^^, å smöja in sig i boddybutter vanilj efter kvällsduchen!

toppen!


RSS 2.0